Over ons

gerry
Gerry Krikke 15-06-1957

Op 15 jarige leeftijd 1972 begon ik met boksen, in Haarlem waar ik geboren ben. Boksen inspireerde me al op jonge leeftijd, dat kreeg mijn vader ook in de gaten en haalde mij vanaf die tijd uit bed als er een belangrijke bokswedstrijd werd uitgezonden. We keken samen vol spanning naar de wedstrijd.

Na 13 jaar boksen ben ik 1985 overgestapt naar het kickboksen, dit is de westerse naam voor het Muay Thai. Er zijn een aantal verschillen in techniek tussen beide sporten, bij kickboksen worden bijvoorbeeld geen ellebogen toegestaan ook wordt er bij clinchen snel afgebroken. Bij Joost heb ik me alle technieken van het kickboksen eigen gemaakt, door het enthousiasme ben ik steeds verder gegaan en heb al de te behalen papieren in die tijd aan de muur hangen. Van instructeur tot het behalen van mijn 1e dan, in 2008 zijn daar nog 2 certificaten bijgekomen van kickboksbond WFCA (World Full Contact Association).

In Thailand heb ik verschillende stage trainingen bijgewoond, zo heb ik in Nederland en Thailand diverse vechters mogen begeleiden bij de wedstrijden. Zo kwam Chang naar Nederland voor de wereldtitel  en won deze met gemak. In 2011 ben ik nog naar Duitsland geweest voor Konkaenlek hij werd eveneens wereldkampioen uitkomen voor Sitpholek  instituut uit Thailand.

 

patricia
Patricia Krikke-Raaijmakers 20-02-1973

Ook mijn hart ligt bij het Thai & Kickboksen, al ben ik er dan later aan begonnen op mijn 24ste. Vechtsport in mijn geval kickboksen heeft mij gemaakt in wie ik nu ben. Al ben je 40 en op zoek naar een nieuwe sport je bent nooit te oud om te leren is het motto.  Ik heb vanaf mijn 29ste de uitdaging van de wedstrijden mogen ervaren. In Thailand had ik gelijk de smaak te pakken en draaide daar 2 wedstrijden in de nazomer van 2002. In 2005 zijn we samen voor een maand naar Thailand gegaan en aan het einde heb ik nog 1 allerlaatste wedstrijd gedraaid. Nu hou ik me graag bezig met de coaching tijdens de personal trainingen. Daarnaast begeleid ik de mensen graag tijdens het relaxen in onze massagestoel.